Konverterande Hemsidor

Från besök till dialog med en hemsida som säljare.

En hemsida till företag är som en säljare som jobbar dygnet runt. Mizific skapar enkla och stilrena hemsidor som omvandlar besökare till kunder. Företagssida eller e-handel, vi löser det.

Vi tycker det är viktigare att sidan gör sitt jobb (omvandla besökare till kunder) än att bara se fin ut. Våra hemsidor kännetecknas av simpel och modern design, som fokuserar på användarvänlighet. Ett koncept som har visat sig vara svårt att slå.

Alla våra hemsidor vi skapar är anpassade för mobila enheter, som smartphones och surfplattor. Oavsett om det handlar om en enklare företagssida eller en mer avancerad e-handel. Alla hemsidor vi skapar följer strikta riktlinjer för webbdesign. Detta säkerställer att ni får en hemsida som fungerar i flera år framöver. Ganska bra ifall ni frågar oss.

Varje företag är unikt och har sina för- och nackdelar, därför ser vi till att skapa er hemsida utifrån era behov, ingen annans. Vi går igenom er vision och tar fram en så kallad “mockup”. Det ger er tillfälle att komma med eventuell feedback, när allt är godkänt sätter vi igång med den färdiga produkten. Efter leverans följer vi upp och eventuellt jobbar vidare mot nya visioner.

Dags för mer affärer & kunder? Kom förbi oss, vi bjuder på kaffet.

Kontakta oss